Вівторок, 23 Квітня 2024, 19:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Чи потрібен учню мобільний телефон у школі?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 17 » Хроніка одного тижня
18:58
Хроніка одного тижня

Понеділок ,14.02.2011 року,  розпочався  в Дубенській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 серйозними справами - засідали всі секції учнівського  самоврядування .

Йшла серйозна розмова про справи учнівські , про співпрацю учнівського , вчительського та батьківського колективів, про  справи

щоденні , про підсумки півріччя та про те, як буде проходити Тиждень учнівського самоврядування в школі, який розпочався саме в цей день.

І вже  у вівторок шкільні коридори зустрічали усіх учнів незвичною тишею та й незвичними черговими –вчителями . Було дивно бачити по кілька чергових на кожному поверсі. Чергували учні 8-9 класів.

Навіть , здебільшого гомірні першокласники  , прислухались до них  і реагували на кожне зауваження. Цей день і називався День зразкових чергових.


Зразкові чергові Соловей Мирослава (8-В клас), Пасько Інна (8-Б клас)


Були в цей день відзначені  і класи , які найкраще чергують . Серед 9-х класів  - 9-В клас  , а серед 8 класів були відзначені всі.

День третій – це день, коли учні спробували себе  в ролі вчителів. Уроки в початкових класах,  організація  відпочинку учнів на перервах , вирішення всіх дитячих проблем протягом дня –все це було зробити непросто. А ще коли на уроці були присутні  у ролі директора школи Прокопчук Олесій  (9-А клас) а у ролі заступників Антонюк Вікторія (9-Б клас) та Рідченко Вікторія (8-А клас), то провести урок було непросто.



Прокопчук Олексій , учень 9-А класу в ролі директора школи


На  уроці в 4-Б класі учениця 8-В класу Мельник Ольга

 

Шкільний психолог, соціальний педагог , медична сестра , секретар - ці ролі приміряли на себе  в цей день учні-старшокласники.

А про результати своєї роботи говорили в кінці дня на нараді , яку провела після уроків учнівська адміністрація.

Після уроків   ще одна цікава подія чекала на вчителів та учнів, які люблять спорт . Змагалися дві команди з волейболу  - учнівська і

вчительська . Вчителі географії, історії, фізкультури, інформатики відстоювали честь всього педагогічного колективу.

         І хоч  перемогу з рахунком 2:1 здобула учнівська команда – розчарування не було ні в кого.



Змагання по волейболу між командою вчителів та командою учнів

 

А фіналом цього тижня стало свято «Сміймося разом» . Актовий зал зустрічав оплесками учнівську команду «Аплодисменти» та вчительську команду «Діагноз».


На  сцені вчительська команда «Діагноз»


Знання учнівського сленгу демонстрували вчителі, а вчительські  вислови з вуст учнів звучали по-особливому. В конкурсі «Ви - як ми, ми - як ви» була демонстрація учительських та учнівських зачісок, та дефіле костюмів.

В конкурсі  «А у нас на уроці…»  Валерій Васильович  Фідзіна , Петро Михайлович Хоміцький , Тирик Микола Васильович , Тимощук Наталія Юріївна, Власюк Інна Василівна , почували себе в ролі учнів, неначе повернулися в дитинство, а очима учнів побачили себе на сцені і вчителі .

Чучак Роман, Панасюк Роман, Антонюк Вікторія (9-Б клас), Карпюк Олег (8-Б клас), Мидлик Назар (7-Б клас) – були в цій ролі неперевершені.


В п’ятницю підвели підсумки тижня та визначили тих учнів та класи,  які були найкращими в конкурсах, змаганнях, в організації заходів,  чергуванні . Всі вони були  нагороджені грамотами.

 А попереду знову цікаві справи, які чекатимуть наших учнів протягом нового тижня.

 


Переглядів: 1143 | Додав: school-6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Випадкові фото


Copyright MyCorp © 2024