П'ятниця, 29 Березня 2024, 12:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Чи потрібен учню мобільний телефон у школі?
Всього відповідей: 279
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів новин

           8 листопада в Дубенській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 урочисто відкрили Тиждень української писемності.

           В актовій залі зібралися учні, вчителі та гості свята. На святкову зустріч були запрошені дубенські поети та письменники: Микола Пшеничний, Сергій Раченець, Любов Пшенична,які читали свої поетичні рядки про красу і багатство рідної мови, велич українського слова.

          Також подарувала усім присутнім свої неповторні,чудові пісні відома дубенська співачка Галина Мосійчук, яка є частим і бажаним гостем на багатьох наших шкільних святах.

          Продовженням Тижня української писемності стало фольклорне свято в 7 класах «Скарби Поліської криниці». Семикласники наполегливо готувались до нього і їх старання не пройшли дарма. Зі сцени у цей день линули українські народні пісні, прекрасні вірші про Україну та рідну мову. А ще глядачам довелося переглянути фрагменти інсценованих українських казок у їх виконанні. ... Читати далі >>

Переглядів: 733 | Додав: school-6 | Дата: 11 Листопада 2010 | Коментарі (0)

               Кожен вчитель прагне допомогти своїм учням стати мудрими, освіченими, творчими , а саме головне відповідальними людьми. Проте все частіше і все раніше сучасні підлітки стикаються з проблемами, які у своїх проявах ставлять під загрозу саме їхнє життя.

              Тому ми, дорослі, все частіше звертаємо увагу на правове виховання своїх учнів . З цією метою в Дубенській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 пройшов тиждень правових знань, який активізував увагу учнів до своїх прав та обов’язків .

              Так, для молодших школярів соціальний педагог Михнюк Л.О. провела «Правову абетку» з переглядом анімаційних фільмів на дану тематику, психолог школи Федорук Н.О. провела анкетування учнів середньої ланки «Я і мої права». Класні керівники ... Читати далі >>

Переглядів: 2148 | Додав: school-6 | Дата: 10 Листопада 2010 | Коментарі (0)

21 травня 2010 року в Дубенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6

пройшов День цивільної оборони.  

           Це були справжні випробуваня як для учнів, так і для рятувальників. Переповнені враженнями та новими відкриттями, школярі застосовували на практиці свої знання та уміння з цивільної оборони, до того ж спостерігати у дії рятувальну техніку, що раніше бачили тільки на картинках в підручниках.

           День Цивільної оборони є обов’язковим щорічним заходом у школі. Ми навчаємо дітей правилам евакуювання з приміщення у разі надзвичайної ситуації. В цей день проводиться виставка з питань цивільної оборони, представлені різноманітні плакати, інформаційні системи, засоби індивідуального захисту, засоби перевірки радіації і т. д. І для того, аби дітей зацікавити, звернути увагу, ми, кожного року, намагаємося влаштовувати якісь ориг ... Читати далі >>

Переглядів: 986 | Додав: school-6 | Дата: 21 Травня 2010 | Коментарі (1)

                   Упродовж 19 - 23 травня Дубно рясніє барвами національних костюмів, звучить дитячим сміхом, колоритними музикою та піснями – у ці дні у місті проводять традиційний для Рівненщини, вже пятий за ліком, Міжнародний фестиваль-конкурс дитячого фольклору „Котилася торба...”.

                      До районного центру прибули майже півтисячі молодих шанувальників традицій свого народу з семи областей України та АР Крим, Росії, Білорусі, Польщі, Литви. Програма фестивалю передбачає Дні країн - звучатиме гімн та підніматимуть національний прапор країни-господаря дня фестивалю. Коло тих, хто бажає побачити народні танці, почути пісні, ознайомитися з автентичними обрядовими дійствами країн-учасників фестивалю щораз розширюватиметься, адже майданчик свята із Дубно переноситиметься й у окремі населені пункти району.  

                 У рамках фестивалю планується проведення науково-практичної конференції "Про ... Читати далі >>

Переглядів: 1107 | Додав: school-6 | Дата: 21 Травня 2010 | Коментарі (1)

« 1 2
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Випадкові фото


Copyright MyCorp © 2024